miércoles, 30 de enero de 2013

Receta para unos Macarons




Macarons



120 gr. de sucre glas
60gr. de sucre
80gr. de farina d’ametlla
2 clares d’ou
Un pessic de sal
Un punt de colorant

Passar per un tamís el sucre glas i la farina d’ametlles, muntar les clares amb la sal el sucre i el colorant fins que el merengue sigui ben brillant, incorporar el sucre glas amb les ametlles molt a poc a poc, posar la massa en una màniga pastissera, fer  pilonets en els motllos de macarons  i deixar reposar una hora, escalfar el forn a 150ºC i coure els macarons uns 12 minuts.

 Pel farciment, deixar refredar els macarons ,
Hi ha molts tipus de farciments:






  • De crema:
10 gr. de farina de blat de moro ( tipus Maizena)
1 ou
15 gr. de sucre
150 gr. de fruita de temporada ( Amb cítrics 100 ml. de suc ) 
Colorant si cal

Pelar i triturar la fruita, barrejar amb l’ou la  farina de blat de moro, el sucre i el colorant si cal, posar en una cassola i coure durant 5 minuts fins que quedi una crema espessa, deixar refredar, untar un macaron i ajuntar-lo amb un altre.

  • De crema de xocolata:
70 gr. de xocolata blanc o negre
70 gr.de crema de fruita ( plàtan, poma, maduixes etc..)
30 ml de nata
Fondre la xocolata amb la nata al bany maria, quan estigui fos treure del foc i afegir la crema de fruita; deixat refredar, untar un macaron y ajuntar-lo amb un altre.


 




No hay comentarios:

Publicar un comentario